fbpx

Vranje u ritmu Evrope: Priređen prijem za pobednice u Gradskoj upravi

U zgradi Gradske uprave u Vranju, u ponedeljak je priređen prijem za pobednice muzičkog takmičenja Srbija u ritmu Evrope, koje je održano u subotu u Vrnjačkoj Banji.

Foto Čaršija

Gradonačelnik Slobodan Milenković, rekao je da su devojke ovim uspehom na najlepši način predstavile grad Vranje.

,,Ovo je vaš lični uspeh i ponosni smo na vas. Očarale ste žiri i dobile ste njihovu podršku, kao i publiku koja je glasala za vas. Već od sutra krećemo sa pripremom za takmičenje koje će sledeće godine biti održano u Vranju, a vi ćete, naravno, biti uključene u organizaciju. Pokazujemo da naš grad ima talentovanu decu i to je ono što me raduje”, rekao je Milenković.

Mila Nikolić, jedna od pevačica, zahvalila se lokalnoj samoupravi na podršci.

Foto Čaršija

,,Ovo iskustvo je neprocenljivo i zaista smo srećne jer smo dovele takmičenje ovde. To će biti dobra promocija za grad i jedva čekamo da se sve ostvari”, rekla je Mila koja je u ime ekipe uručila gradonačelniku uramljenu pobedničku sliku sa takmičenja.

Foto Čaršija

Pobednicama je čestitala i gradska većnica za kulturu Zorica Jović, koja je istakla da su mlade devojke ponos Vranja i pravi dokaz da se želje ispunjavaju, ako su dovoljno jake.

Mlade predstavnice grada nastupile su u devetočlanom sastavu, uz pesmu kojom se Turska 2009. godine nadmetala na Eurosongu ,,Dum Tek Tek”.

Tim iz Vranja čine vokalni solisti Mila Nikolić, Emilija Mišić i Sofija Stanković, kao i  srednjoškolke okupljene u šestočlanu plesnu grupu „Lollipop“ u sastavu: Teodora Bogdanović, Jovana Jovanović, Aleksandra Đorđević, Marija Sotirović, Jana Stošić i Irina Irić.

Foto Čaršija
Foto Čaršija
Foto Čaršija
Foto Čaršija

 

J.R.

Slične vesti