fbpx

Vranjanac Milan Petković snimio spot za svoju prvu pesmu ,,Kad zaboli”

Mladi Vranjanac Milan Petković, koji je javnosti postao poznat učestvovanjem u brojnim muzičkim takmičenjima snimio je spot za svoju prvu pesmu ,,Kad zaboli”.

Tekst i muziku napisao je Milan Petković, dok je za aranžman bio zadužen Saško Nikolić, za režiju Đorđe Jovčić iz Vranja, za sliku su zaduženi Gavrilo Nenadović i Đorđe Jovčić, a model u spotu bila je Mina Vrbaski.

,,Ceo svoj život posvetio sam muzici koja me je pre devet godina i dovela u Beograd gde nikog nisam poznavao, ali verujući u ono što želim i pomisao koja me je održavala je da ne smem da odustanem, te sam i posle velike borbe uspeo da istrajem u tome i snimim svoju pesmu, izdam spot i predstavim se onim što najbolje umem. Što se tiče daljih planova, prvu pesmu i spot će uskoro ispratiti i druga pesma koja je već spremna i koju planiram da snimim ubrzo, a reč je o jako emotivnoj i lepoj baladi koju sam napisao, a koju će javnost moći da isprati na mom youtube kanalu i društvenim mrežama”.

Milan je do sada učesvovao u više muzičkih takmičenja poput ,,Prvi glas Srbije”, ,,Pinkove zvezde” i drugi, gde je isključivo svojim glasom, harizmom i muzičkim talentom uspeo da očara svaki žiri i time ostvari zavidan uspeh u svojoj muzičkoj karijeri.

Spot i pesmu možete pogledati i poslušati u nastavku.

Slične vesti