fbpx

Uspešno završena akcija Craft Club-a za malu Anju

Članovi radionice Craft Club-a” iz Vranja, uspešno su završili umetničku i humanitarnu akciju u centru grada. Oni su se pre svega predstavili svojim radovima i onome šta ovaj klub radi, te su i na ovaj kreativan način istkali da i najmlađi mogu doprineti društvu i pojedincima.

,,Hvala svim sugrađanima koji su se odazvali ovoj akciji. Posebno hvala Školi fudbala ,,Prestiž” koji su podržali ovu akciju i dali svoj doprinos! Pravo je zadovoljstvo videti ozarena lica dece, koja pomalo tužna, a ipak srećna gledaju kako njihovo delo prikuplja simpatije prolaznika. Zahvaljujuci deci, Vama svima, uspeli smo da za Anju obezbedimo 31.200 i ostatak od 24.000 iskoristimo za repromaterijal” napisala je na facebook strani ,,Craft Club-a”, koordinatorka Tanja Pešić.

Podsetićemo da devetogodišnja Anja Stojmenović iz Žbevca u blizini Bujanovca, od marta prošle godine se bori  sa opakom mijeloidnom leukomijom. Neophodna joj je pomoć jer su joj u kontinuitetu potrebni skupi lekovi za terapije. Njena porodica je u teškoj materijalnoj situaciji, roditelji nisu u radnom odnosu i jedini prihod im je socijalna pomoć.

Iz CraftClub-a najavljuju sledeću izložbu za kraj avgusta, a do tada nastavljaju sa novim tehnikama-

Slične vesti