fbpx

Uručene nagrade i diplome najboljim maturantima vranjske Gimnazije

U Gimnaziji „Bora Stanković“ u Vranju, u petak 14. juna dodeljene su nagrade u diplome najboljim maturantima, talentovanim učenicima koji su se istakli svojim radom tokom četvorogodišnjeg školovanja.

Foto Čaršija

„Ovaj dan je poseban jer proglašavamo najbolje učenike po pitanju dostignuća, aktivnosti i uspeha, za njihovo konstantno uključivanje tokom školovanja. Svako od vas dobiće ono što zaslužuje nakon četvorogodišnjeg obrazovanja. Ponosni smo što u ovoj generaciji imamo veliki broj nagrada i pohvala, i odeljenje koje broji najviše republičkih i međunarodnih priznanja, i sa ponosom možemo reći odeljenje generacije“, rekla je obraćajući se maturantima u prepunoj sali direktorka škole Suzana Mišić Stanković.

Jefimija Najdić (Foto Čaršija)

Nagrađeni su đak generacije Jefimija Najdić, sportista generacije Mladen Stošić, koji je osvojio veliki broj medalja na takmičenjima u kik boksu, i učenici koji tokom školovanja, od prve godine, imaju osvojene brojne nagrade na takmičenjima iz prirodnih nauka Miša Stanković i Petar Tirnanić.

Mladen Stošić (Foto Čaršija)

Diplome su, potom, dodeljene i pojedincima iz svakog odeljenja, za osvojena mesta na okružnim, međunarodnim i republičkim takmičenjima.

Miša Stanković (Foto Čaršija)
Petar Tirnanić (Foto Čaršija)
Foto Čaršija

J.R.

Slične vesti