fbpx

Umetnički horizont raspisao konkurs za ,,Lirsku krunu”

Trka za ,,Lirsku krunu” traje od 8. jula do 31. avgusta.

Umtnički horizont je raspisao konkurs za pesnike koji traje od 8. jula do 31. avgusta.  Prvonagrađeni pisac će dobiti besplatno štampanje knjige u tiražu od 100 knjiga. Ako pesnik želi, moguće je uraditi i promociju. Recenziju, lekturu, korekturu, prelom teksta, dizajn, štampanje i sl. Sve troškove snosi organizator konkursa.

Kako biste postali učesnik konkursa, potrebno je poslati deset pesama, ime, prezime i broj telefona, na mail Saše Mićkovića: sasamicko@gmail.com.

Dužina pesme i tematika su po želji autora, dok pesme mogu biti ispisane na srpskohrvatskom jeziku, ćiriličnim i latiničnim pismom. Od pristiglih i odabranih radova biće štampan zbornik.

Sama knjiga pobednika konkursa će se štampati u A5 formatu, broširani povez, do 80 stranica. Pesnik koji pobedi na konkursu, pravo da odštampa knjigu može iskoristiti odmah, ili u roku od godinu dana i dobija plaketu ,,Lirske krune” . U zavisnosti kada sam pesnik želi da objavi knjigu.

Uplata za učešće na konkursu iznosi 1000 dinara.

Konkurs je otvoren od 8. jula do 31. avgusta 2018. godine.

Ukoliko imate nekih nedoumica ili Vam je potrebna neka informacija u vezi sa konkursom, možete se obratiti putem sledećeg mail-a: sasamicko@gmail.com ili na broj telefona 065 58 66 943  Saša Mićković.

Slične vesti