fbpx

Umetnici iz Vranja učesnici na drugom TATTOO EXPO festivalu u Čačku

Već drugu godinu zaredom u organizaciji DUK tima i tattoo studija Good Kidz  održan je ,,Tattoo Expo festival” u Čačku, a u susret festivalu ,,Dani Urbane Kulture”, koji se održava 20. aprila u Domu kulture Čačak.

Kao i prošle godine, tattoo umetnici iz Vranja, Predrag Simonović i Stefan Stojanović Sleš ispred tattoo studia ,,BC Tattoo studio”, uzeli su učešće na ovom, sada već tradicionalnom festivalu i time dali doprinos promovisanju tattoo i urbane kulture i uličnoj umetnosti.

 

,,Upoznavanje publike sa tattoo kulturom i njenim tehnikama je prava čast, naročito ako ste zaljubljenik u umetnost’‘ – kaže Predrag.

,,Došli smo da podržimo manifestaciju jer se trudimo da promovišemo ovaj vid kulture, ujedno, ovaj događaj ima i humanitarni karakter, te samim tim događaj ima i veći značaj” – dodaje Sleš.

 

Učešće na manifestaciji najavilo je 10 tattoo umetnika iz regiona, a sve starije od 18 godina očekuje mogućnost da svoje tetovaže urade po promotivnim cenama, gde će sva priklupljena sredstva ići u humanitarne svrhe.

A evo i kako je to izgledalo:

Slične vesti