fbpx

U humanitarnoj akciji za Uroša Cvetkovića prikupljeno oko 65.000 dinara

Na humanitarnom turniru u malom fudbalu za Uroša Cvetkovića kome je potrebna novčana pomoć za operaciju kičmene moždine, prikupljeno je ukupno 65.300 dinara.

Turnir je održan u nedelju u Sportskoj hali u Vranju, a iz Udruženja „Duh juga“ iz Vranja, koje je organizator događaja, zahvaljuju se svim ekipama koje su učestvovale na humanitarnom turniru.

Učestvovalo je 38 ekipa, bilo je prijavljenih iz Severne Makedonije, iz Vladičinog Hana, Bujanovca i Vranjske Banje, kao i iz vranjskih osnovnih škola.

Prvo mesto osvojila je ekipa Adria kafana, drugo mesto ekipa Za Uroša, a treće mesto FK Mineralac iz Vranjske Banje.

„Veliku zahvalnost dugujemo JU Sportska hala, Sportskom savezu grada Vranja, Sprint grafu, piceriji Brzi Gonzales, sudijama, volonterima udruženja, kao i svima ostalima koji su uzeli učešće i upotpunili našu akciju za Uroša. Pokazali smo humanost na delu, sakupljeni prilog je predat Urošu u nadi da će mu ubrzati proces lečenja“, kažu iz Udruženja „Duh juga“.

Uroš Cvetković je 2017. godine doživeo saobraćajnu nezgodu, u kojoj je zadobio tešku povredu kičme. Potrebna mu je operacija kičmene moždine na Tajlandu koja košta 80.000 evra.

J.R.

Slične vesti