fbpx

Sanja Nakić trčala maraton u ime 4. brigade na ,,Beogradskom maratonu”

Vikend za nama obeležio je najveći trkački maraton i polumaraton u Srbiji, koji se održao u Beogradu pod sloganom ,,Trka pobede”. Na trkama je učestvovalo preko osam hiljada ljudi, među kojima su učesnici iz Vranja iz Atletskog kluba ,,Vranjski maratonci” i Bujanovca i 4. brigade Kopnene vojske.

Predstavnik 4. brigade Kopnene vojske i 41. pešadijskog bataljona bila je Sanja Nakić iz Bujanovca, koja je po prvi put učestvovala na ,,Beogradskom maratonu”.

,,Zbog obaveza se nisam dovoljno spremala za ovaj maraton, svega desetak dana, ali sam svakako zadovoljna svojim učešćem jer sam uspela da popravim svoje vreme za tri minuta, na 2 sata i 5 minuta i uspešno završim trku, u odnosu na vreme koje sam trčala u Skoplju. Sada se polako spremam za ,,Vranjski polumaraton”.

Sanja Nakić, rođena 1987. godine u Bujanovcu, završila je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Leposaviću 2012. godine, u radnom odnosu u Vojsci Srbije kao profesionalni vojnik zaposlena je od 2015. godine. Aktivno se bavi trčanjem godinu dana.

Slične vesti