fbpx

Publika pevala uz hitove Marije Šerifović

Pevačica Marija Šerifović priredila je nezaboravan koncert u petak uveče u Surdulici u okviru manifestacije „Vlasinsko leto“ koja se održava 34. put po redu.

Koncert je počela pesmom Pametna i luda, praćena aplauzom i ovacijama okupljenih.

Foto Čaršija

Pevala je puna dva sata, a publika je uživala u hitovima Bol do ludila, U nedelju, Molitva, Svoja i tvoja, 11, Deo prošlosti, Sama i nervozna…

Pored svojih, pevala je i pesme drugih izvođača, numere Kad zamirišu jorgovani, Zauvek tvoj, Lična karta, Ti možeš sve, Nesanica, Živim da te volim…

Foto Čaršija

Koncertu je prethodilo veče folklora. Publika je čula izvorne narodne pesme i oduševljeno pratila igru koja čuva narodnu tradiciju.

Foto Čaršija

U subotu uveče, treće večeri manifestacije Vlasinsko leto, sledi prvi takmičarski deo, kada će se nadmetati pionirski i omladinski orkestri, dok će u muzičkom delu programa na bini u centru grada, nastupiti pevač narodne muzike Miroslav Ilić od 22 časa.

Foto Čaršija

U nedelju će na Vlasinskom jezeru biti održano takmičenje u ribolovu „Vlasinska udica“, dok će veče biti rezervisano za takmičenje seniora i proglašenje pobednika koji će se u Guči nadmetati za najbolji trubački orkestar Srbije.

Foto Čaršija
Foto Čaršija

Organizatori „Vlasinskog leta“ su Opština Surdulica, Kulturni centar (SKC) i Turistička organizacija.

J.R.

Slične vesti