fbpx

Proizvodi od kartona i papira – hobi i biznis

Današnje poslovanje se sve više podiže na nivo virtuelnog sveta, međutim, neki proizvodi ni u eri 21. veka neće izgubiti potrebu za korišćenjem.

Ono o čemu govorimo jesu proizvodi od kartona i papira.

U periodima slava, a sve češće i za proslave rođenadana dragog prijatelja, često se odlučimo da poklonimo flašu pića kao znak pažnje. Međutim, da ne bi flašu predali tek tako, uglavnom se na kasi u prodavnici odlučujemo i za ukrasne vinske kese. Gde je vino, ili neko drugo piće za domaćina ili slavljenika, tu je i cveće za domaćicu ili neku dragu žensku osobu. Iskreno, verovatno nikada ne pomislimo, ko i kako proizvodi te kese i ukrasne kutije za cveće, kao i, da li se uopste isplati da se proizvode?

NIsic NIsicNIsic

Proizvodi od kartona i papira ,,spadaju” u poslove starih zanata, ali ih je danas sve manje. Ako govorimo o Vranju, najpoznatija radionica za proizvodnju dekorativne ambalaže od kartona i papira jeste preduzetnička radionica Nisić.

U razgovoru sa preduzetnikom, saznali smo da ova radionica proizvodi razne vrste proizvoda od kartona i papira već punih osam godina. Iako je krenulo kao hobi i za potrebe prijatelja, kasnije se ispostavilo da se proizvodnjom ovih dekorativnih ambalaža može započeti mali porodični biznis. Za neke proizvode su potrebne i manje doradne mašine, ali je u suštini svaki proizvod handmade (ručno napravljen).

NIsic NIsic

Ovi proizvodi mogu biti jako korisni, naročito kada su u pitanju bitni trenuci, tj. kada težimo da nekome dekoracijom još više ulepšamo poklon. 

Dekorativna ambalaža Nisić zapravo proizvodi sve vrste ukrasnih kesa i ukrasnih kutija za cveće.

Radionica dekorativne ambalaže od kartona i papira ,,Nisić” se nalazi u ulici Đure Salaja br. 54. u Vranju. Do galerije proizvoda se može doći preko facebook i instagram linka.

https://www.facebook.com/dekorativnaambalaza.nisic.9
https://www.instagram.com/dekorativna.ambalaza.nisic/

NIsicNIsicNIsic

Slične vesti