fbpx

Preko 13 000 ljudi odgledalo predstave Pozorišta ,,Bora Stanković” tokom vanrednog stanja

Od proglašenja pandemije izazvane koronavirusom i uvođenjem vanrednog stanja, pa sve do danas, Pozorište ,,Bora Stanković” je na svom youtube kanalu prikazalo ukupno 21 predstavu.

Predstave su se emitovale svakog utorka i petka, te je pozorišna publika bila u prilici da gleda predstave koje se nalaze na redovnom vranjskom repertoaru, ali i one iz bogate arhive.

Predstave Pozorišta ,,Bora Stanković”, zaključno sa današnjim datumom, na ovaj način je pogoedalo 13 697 poštovaoca ove vrste umetnosti.

To što nisu mogli da igraju pred publikom, glumce vranjskog teatra nije demotivisalo i sprečilo da snime kotivacione spotove, koji su se emitovali na lokalnim televizijama, a koji su pozivali sugrađane na odgovornost uz poruku ,,ostani kod kuće”.

Svi emitovanj snimci predstava trajno ostaju na youtube kanalu Pozorišta ,,Bora Stanković”.

Ovu sezonu će završiti predstavim ,,Ruža uvela” krajem juna, i to na otvorenom, u dvorištu Muzej kuće ,,Bore Stankovića”.

Ono što je planirano za ovu sezonu biće završeno do septembra, kada će vranjska publika videti dve premijere, po jednu na večernjoj i dečjoj sceni, kako saopštava umetnički rukovodioc teatra, Bojan Jovanović.

Slične vesti