fbpx

Podržimo Vranjanku Milu da pobedi u Nescafe nagradnoj igri

Mila Nikolić (18) iz Vranja, učesnica je takmičenja kompanije Nescafe za podršku mladim talentima Srbije, u kojem ima priliku da prikaže svoj talenat i da osvoji novčanu nagradu koju može iskoristiti za dalje usavršavanje.

Nescafe je pokrenuo ovu igru kako bi pružio podršku mladim umetnicima, da im bude vetar u leđa, uz skromnu finansijsku pomoć kako bi došli na korak bliže ka ostvarenju svog sna, a nagrađeni ove godine dobijaju simboličnih 2.019 evra.

„Postani deo nove Nescafe 3in1 generacije. Pokaži talenat i prijavi se! Osvoji 2019 evra! Nova Nescafe3in1 generacija je stigla! Nescafe 3in1 je uvek tu da te podrži na putu ka ostvarenju sna. Od prodaje Nescafe 3in1 i Nescafe 2in1 izdvajamo sredstva za podršku mladim nadama Srbije, jer sve dobre stvari počinju uz NESCAFÉ“, kažu iz ove kompanije.

Prijavljivanje na konkurs je završeno, a mlada Vranjanka je sebe i svoj talenat predstavila u dvominutnom videu, koji možete da pogledate preko linka, a samim tim i glasati za Milu. Glasanje traje od 1. do 31. maja ove godine.

 „Moj talenat je pevanje. Za Nescafe takmičenje sam se prijavila jer smatram da je ovo odlična prilika da promovišem sebe i svoj talenat i da ljudi čuju za mene. Nescafe stipendiju bih uložila u opremu za kućni muzički studio i na taj način bih radila na svom talentu. Takođe bih obezbedila mesto i svojim drugarima koji se kao i ja bave muzikom i žele da razvijaju svoj muzički telenat“, kaže Mila za Čaršiju.

Podsetimo, mlada talentovana Vranjanka Mila Nikolić, snimila je svoju prvu pesmu, koju je sama napisala „Hold me tight“ (Drži me čvrsto), koja je objavljena na njenom YouTube kanalu 16. decembra, a nedavno je objavila i cover pesme „Bez sna“.

Mila je učenica četvrte godine vranjske Gimnazije „Bora Stanković“ i učenica drugog razreda Muzičke škole „Stevan Mokranjac“, a široj javnosti je poznata kao učesnica najvećeg dečjeg muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“.

J.R.

Slične vesti