fbpx

Podržimo Vranjanke u ritmu Evrope

Autor: Anđela Ranković

Danas se u Niškoj hali Čair održava takmičenje za najbolju pesmu ,,Srbija u ritmu Evrope” gde naš grad u ovom takmičenju učestvuje prvi put, a predstaviće ga Mila Nikolić i Emilija Mišić.

Takmičenje će se održati 16. juna u hali ” Čair ” u Nišu. Naše mlade i talentovane sugrađanke možete pratiti na  Prvoj TV. Vi takođe odlučujete ko će pobediti, te za našu Milu i Emiliju možete glasati i podržati ih tako što će te poslati poruku  ” PESMA 17 ” na broj 1557, glasanje se završava na samom kraju takmičenja.

Manifestacija ,,Srbija u ritmu Evrope” namenjena je deci u osnovnim i srednjim školama i osmišljena u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu na opštinskom i regionalnom nivou.

Njen cilj je podsticanje, razvijanje i očuvanje mladih talenata u Srbiji. Veoma je lepo kada kao grad imamo sa kim da se istaknemo prvi put.

Mila Nikolić, jedna od naših presdstavnika  za Čaršiju objašnjava da učestvuju 22 grada, gde svaki grad predstavlja neku državu Evrope. Mi predstavljamo Portugal.

Čaršija: Koju ćete pesmu izvoditi?
Mila: Senhora do Mar.
Čaršija: Da li imate tremu?
Mila: Imamo malo naravno, ali pozitivnu, uzbuđenje je veliko, ali potrudićemo se da damo sve od sebe. Mi ovde ne predstavljamo samo sebe već i naš grad Vranje.

Slične vesti