fbpx

Ovog proleća birate same

Period kada gasimo radijatore, otvaramo prozore, iz kutija vadimo prašnjave sandale, označava početak najradosnijeg doba godine gde ushićene glasno kažemo STIGLO NAM JE PROLEĆE!

Kako s prolećem sve cveta, šareni i miriše, mi težimo da svojom pojavom razbijemo monotoniju ili se stopimo sa okolinom. Šta god izabrale, najbitnije je da se u svojoj kombinaciji osećate lepo. Necete biti ženstvenije ako na sebi imate komad dobre haljine u kojoj se i same gušite, ali ste u njoj, jer tako treba. Pantalone u zvonastoj formi takođe mogu da iskažu vašu energiju na najbolji način, jer nam moda s kraja devedesetih i ovog proleća juri u susret.

 

Hajde da se ovog proleća igramo bojama! Kako za svaku od boja imamo posebno značenje i često oblačimo boje koje imitiraju naše raspoloženje, kako i gde bi sebe videle odevene u pretežno pastelne nijanse? One su najavljene kao hit ovog proleća. Tako nežne, a opet zavodljive, ovim bojama odajete svoje meko raspoloženje, staložen ali i romantično privlačan stav. Neobavezna šetnja ulicom, može se pretvoriti u usku italijansku ulicu sa kaldrmom, samo ako živite ono sto na sebi nosite.

Danas je, što se odevnih kombinacija tiče, sve dozvoljeno. Dodala bih jedino neke modne detalje koji damama samo podižu izgled na viši nivo. Kada spojimo korisno i lepo, dobijamo naočare za sunce kao obavezni modni detalj dok lepršate u cvetnoj haljini u vašem omiljenom parku. A ako ste tip koji vise voli noćne provode, tašna bi u tom slučaju trebala da bude vaš najbolji saputnik. Drugačija od svega sto imate na sebi, skroz samostalna i u centru pažnje.

Drage dame, znajte da i najdosadnija kombinacija, poput majice i teksas pantalona, može izgledati dominantno samo ako malo uključite maštu, dodate masivne minđuše ili elegantnu ogrlicu, poigrate se modnim detaljima, jarkim bojama i zablistate u svom punom sjaju!

Ovog proleća birate same.

Autor: Emilija Ristić

Slične vesti