fbpx

Ovo su đaci generacije osnovnih škola u Vranju

Anđela Cvetković, Jelena Mitić, Konstantin Andonov, Selena Kostakiev, Bogdan Stefanović i Teodora Đorđević, proglašeni su za najuspešnije u vranjskim osnovnim školama – Vuk Karadžić, Dositej Obradović, Jovan Jovanović Zmaj, Branko Radičević, Svetozar Marković i Radoje Domanović.

Anđela Cvetković izabrana je za đaka generacije u Vukovoj školi i planira da upiše nišku Gimnaziju.

Anđela Cvetković OŠ Vuk Karadžić

Jelena Mitić proglašena je za đaka generacije u OŠ Dositej Obradović. Na njenoj listi želja za upis u srednju školu prva je Gimnazija Bora Stanković IT odeljenje.

Jelena Mitić OŠ Dositej Obradović

Konstantin Andonov izabran je za đaka generacije u OŠ Jovan Jovanović Zmaj. On planira da upiše prirodno-matematički smer u vranjskoj Gimnaziji.

Konstantin Andonov OŠ Jovan Jovanović Zmaj

Selena Kostakiev najbolja je u OŠ Branko Radičević, a dalje školovanje planira da nastavi u Gimnaziji Bora Stanković na prirodno-matematičkom smeru.

,,Drago mi je zbog prijema koji je upriličen za nas u gradskoj kući. Nagrade su podstrek da nastavimo da budemo još bolji i uspešniji”, rekla je Selena.

Selena Kostakiev OŠ Branko Radičević

Bogdan Stefanović proglašen je za đaka generacije u OŠ Svetozar Marković. On planira da upiše IT specijalizovano odeljenje u Gimnaziji Bora Stanković.

Bogdan Stefanović OŠ Svetozar Marković

Teodora Đorđević najuspešnija je učenica u OŠ Radoje Domanović. Planira da upiše vranjsku Gimnaziju društveno-jezički smer.

Teodora Đorđević OŠ Radoje Domanović

Valentina Rašić izabrana je za đaka generacije u OŠ „Predrag Devedžić“ u Vranjskoj Banji.

Jovana Stojiljković najbolja je u OŠ „20. oktobar“ Vlase, Mila Slavković je đak generacije u OŠ „Bora Stanković“ Tibužde, Marko Zlatanović u OŠ „1. Maj“ Vrtogoš.

Sara Pavlović je đak generacije OŠ „Branislav Nušić“ u Rataju, Anđelija Ristić u OŠ „Kralj Petar I Oslobodilac“ u Korbevcu, a u Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Vule Antić“ Mia Stošić.

Mila Slavković OŠ Bora Stanković Tibužde
Sara Pavlović OŠ Branislav Nušić Rataje
Marko Zlatanović OŠ 1. maj Vrtogoš
Anđelija Ristić OŠ Kralj Petar I Oslobodilac Korbevac
Jovana Stojiljković OŠ 20. oktobar Vlase
Mia Stošić Škola za osnovno i srednje obrazovanje Vule Antić

Foto: Čaršija

J. Ristić

Slične vesti