fbpx

Otvoren pesnički konkurs u čast Patrijarhu Pavlu

Umetnički horizont, Saša Mićković raspisuje konkurs za pesnike iz Srbije i dijaspore. Knjiga čiji je priređivač Saša Mićković, biće posvećena PATRIJARHU PAVLU, a zvaće se BUDIMO LJUDI – sabor pesnika.

Tematika konkursa je duhovna i rodoljubiva poezija. Konkurs će trajati od 01. oktobra do 01. novembra. Od prispelih pesama biće izabrane one najuspešnije. Od njih će se sačiniti sabornik pesnika Budimo ljudi, koji će biti urađen u štampanom i elektronskom formatu. Knjige će se autorima iz Srbije dostavljati ,,brzom poštom” na adresu. Autori iz inostranstva poštarinu takođe sami uplaćuju.

Svi zastupljeni autori će dobiti zahvalnice za učešće i doprinos.

Na konkurs možete poslati najviše pet pesama do 24 stihova. Objavljivanje jedne pesme i plaćanje knjige iznosi 500 dinara.

Ako želite da objavite više pesama u knjizi, do pet, svaka naredna pesma se plaća 200 dinara. (Recimo, otkup knjige i dve štampane pesme iznose 700 dinara, otkup knjige i tri štampane pesme 900 dinara).

Pesme za konkurs se šalju na mejl Saše Mićkovića konkursduhovnepoezije@gmail.com i sve informacije se mogu dobiti putem istog ili na broj telefona: 065 58 66 943. Računi za uplatu će biti naknadno prosleđeni autorima koji budu zastupljeni u knjizi.

Slične vesti