Održana izložba pasa u Vranju

1
Foto: J. Ristić
Deseta po redu Međunarodna izložba pasa svih rasa, održana je danas u gradskom parku u Vranju, koju tradicionalno poseti veliki broj Vranjanaca.
Izložbu je otvorio predsednik Skupštine Dejan Tričković, koji je rekao da je ,,izložba pasa jedna od najvažnijih manifestacija koja se organizuje u Vranju već deceniju zahvaljujući upornošću KD ,,Švrća”, na čelu sa Mićom Mladenovićem, uz nesebičnu pomoć članova društva i brojnih volontera”.
,,Briga o psima i uopšte o kućnim ljubimcima, kao i druženje sa njima, čini nas boljim i plemenitijim ljudima. Zato će grad Vranje uvek podržati popularizaciju kinologije”, rekao je Tričković.
Ove godine pored izlagača iz Srbije, na izložbi učestvuju kinolozi iz više od dvadeset zemalja Evrope, Izreala, Japana i sa Tajlanda.
U zvaničnoj konkurenciji, na izložbi je predstavljeno 336 pasa u preko 100 rasa, a za najbolje su obezbeđeni pehari i vredne nagrade.
Na tezgama, koje su postavljene u okviru izložbe, posetioci su mogli da kupe različitu opremu i hranu za kućne ljubimce.
J.R.
Prethodni tekstSrednjovekovni istorijski spomenik Vranja – Markovo Kale
Sledeći tekstU petak izložba slika „Put do mene“ Jelene Dunđerović

1 KOMENTAR

  1. Aw, this was a very nice post. In thought I would like to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and by no means appear to get something done.

Ostavite komentar

Molimo Vas da unesete komentar!
Ime