fbpx

Odlučujući gol Nikole Bogdanovića za kraj memorijalnog turnira ,,Saša Simba” u Rakovcu

U bujanovačkom naselju Rakovica, sinoć je završen 17. po redu memorijalni turnir u futsalu ,,Saša Bimba” 2019. Prema brojnoj publici koja je maksimalno sportski navijala i sjajnim utakmicama koji su se igrale, može se reći da je bio pravi sportski spektakl u malom.

Na turniru koji je trajao od 1. jula, učestvovalo je dvadeset ekipa, od kojih je prvo mesto zasluženo pripalo ekipi ,,Butik Rastko” iz Vranja. Njihovi protivnici su bili ekipa ,,Auto škola Smer” koji se nisu lako dali, ali izgubili finale na penalima. Ekipa iz Bujanovca za koju su igrali Stajić, Iličić, Baksi, Ristić i Iseni su u bili jako precizni, dok su Vranjanci tj.  Veličković, Dodić, Aleksić, Janjić i Ristić bili bolji u šestoj seriji, kada je Pašić odbranio penal sjajnog Petrovića, da bi odlučujući udarac zadao Nikola Bogdanović, koji je ovom prilikom postao heroj turnira i doneo prvo mesto svojoj ekipi i nagradu od 100.000 dinara.

,,Ova pobeda je i za mene lično, a i za celu ekipu još jedna satisfakcija i samopouzdanje za učešće na budućim takmičenjima, a ovakvi momenti nam pokazuju da vredimo više nego što mislimo” kaže Nikola.

Za najboljeg igrača na ovogodišnjem memorijalnom turniru u futsalu, Organizacioni odbor izglasao je Aleksandra Stankovića, dok je za golmana turnira izabran Dejan Pašić.

,,Zahvaljujem se svim ekipama koji su ovogodišnjem učećem dali  svoj doprinos opravdavanju svrhe ovog turnira, a to je očuvanje sećanja na našeg Sašu Bimbu. Dok turnir bude živeo živeće i sećanje na njega. Hvala i divnoj publici, mislim da je večeras postignut rekord po broju prisutnih gledalaca. Vidimo se sledeće godine u isto vreme,uz još bolju organizaciju“, rekao je Miroslav Ljubisavljević, predsednik Organizacionog odbora za Pčinjski portal 017.

Slične vesti