fbpx

Od Vranja do Kine – Đorđe Merdžijević osnivač akademije DSM Tennis Academy

Đorđe Merdžijević ima 24 godine i poreklom je iz Vranja, gde je i proveo većinu svog života. Sada živi u Kini, u Šenženu, profesionalni tenski trener je i osnivač akademije DSM Tennis Academy.

Na pitanje kako mu se dopada grad u kojem živi, Đorđe nam je odgovorio – Već četiri godine živim u Kini, u Šenženu i to je, po meni, jedan od najlepših gradova Azije, a možda i sveta.

Kao što smo već pomenuli, Đorđe je sa tako malo godina osnivač DSM Tennis Academy. Akademija je sa radom počela 18. avgusta 2017. godine. Sada, ona broji više od 200 studenata različitog uzrasta i nivoa.

Na akademiji postoji nivo za početnike, vrtić program, program za rekreativce, kardio program i program za profesionalce – objašnjava Đorđe i dodaje da je želeo da se akademija prilagodi svima i da svako može da nađe ono što ga zanima.

O problemima koji su se pojavljivali dok se akademija razvijala nije želeo da priča, jer kako kaže bilo ih je dosta i sada nisu vredni pomena.

Cilj mi je da izgradim akademiju koja ima najkvalitetniji i najefikasni sistem – odlučno nam je objasnio Đorđe kada smo ga pitali šta su njegovi dalji planovi.

Đorđe je veoma mlad čovek, ali toliko ozbiljan, marljiv i požrtvovan kada je posao u pitanju. Verujemo da njegovo vreme tek dolazi i tek će se o njemu pisati. A do tada, Đorđe je odličan primer mlađim generacijama da se bore za ono što vole, jer se samo tako dolazi do cilja.

M. P.

Slične vesti