fbpx

,,Očekuje nas teška utakmica protiv Čukaričkog, ali ne odustajemo od tri boda”

,,Očekuje nas teška utakmica protiv Čukaričkog. U prvom delu sezone tamo smo doživeli debakl, najteži poraz u sezoni i sada imamo mnogo razloga da im taj dug vratimo”, rekao je u petak na konferenciji za medije šef stručnog štaba i predsednik Dinama Dragan Antić, uoči utakmice koja će se odigrati u nedelju sa Čukaričkim na Gradskom stadionu u Surdulici.

Antić je rekao da je „Čukarički dobra ekipa, koja ima odličan rad sa mlađim kategorijama i većina igrača je iz njihove škole“.

Biće teška utakmica, ali sam siguran da možemo da dobijemo i njih i svakog ko igra sa nama jer smo sada u odličnoj formi i dobro igramo. Među igračima vlada familijarna atmosfera što je najbitnije. Mislim da imamo velike šanse da osvojimo čak i sva tri boda, iako nije neuspeh uzeti i samo jedan“, kaže Antić.

On je ovom prilikom pozvao navijače da dođu u što većem broju i podrže Dinamo.

Ovo će najverovatnije, 99,9 odsto da bude poslednja utakmica koja će biti odrigrana u Surdulici, jer su radovi na pripremi stadiona Jumko pri kraju. Nadam da ćemo protiv Vojvodine igrati na svom terenu u Vranju pred našom publikom“, rekao je Antić.

Napadač i najbolji strelac Dinama Željko Dimitrov, kaže da ih očekuje veoma teška utakmica protiv ekipe Čukaričkog.

„Rekao bih možda i najteža do sada jer su, po meni, oni najbolja ekipa od svih sa kojima smo igrali u drugom delu sezone. Pokazali smo u prethodnom periodu da smo ekipa od koje treba drugi da se plaše, imamo četiri utakmice bez poraza, tako da s pravom idemo po tri boda“, kazao je Dimitrov.

Fudbaler Mlađan Stevanović, kaže da „u nedelju dolazi ozbiljna ekipa, ali svi znaju da je i Dinamo to sada“.

„Postižemo dobre rezultate, i što se tiče igre u drugom delu prvenstva, u mnogo smo boljoj formi, bez poraza, ne primamo lako golove. Ekipa je spremna, od igrača samo Gašić ima kartone. Očekujemo dobru igru, dobar teren i nadamo se najboljem rezultatu“, rekao je Stevanović.

Utakmica Dinamo – Čukarički biće odigrana u nedelju 10. marta od 15 časova na Gradskom stadionu u Surdulici. Dinamo je i dalje poslednji na tabeli sa 18 osvojenih bodova.

J.R.

Slične vesti