fbpx

Nova medalja za sjajnu Sanju Nakić iz Bujanovca sa maratona dugog 25 kilometara

U nedelju 13. oktobra 2019. godine, održan je 27. po redu maraton u Novom Sadu na kojem je učestvovala i maratonka iz Bujanovca, Sanja Nakić.

Ona je prvi put učestvovala na ovom maratonu, gde je i povećala kilometražu na 25 kilometara koju je uspela da savlada za 2 sata i 41 minut.

,,Od velikog uzbuđenja i adrenalina koji je bio prisutan sve vreme, nisam dozvolila spoljnim faktorima da me umore i uspore. Bilo je jako toplo, a samim tim i otežavajuće, gde sam uspela u svojoj nameri, držala jak tempo i uspela da još jednom prođem kroz cilj i uspešno završim još jedan maraton u nizu”. 

Podsećamo da je Sanja Nakić do sada trčala na brojnim polumaratonima i maratonima, od kojih izdvaja svoja učešće u Beogradu, Bejrutu i Skoplju, kao i mnogim drugim takmičenjima.

Sanja Nakić, rođena 1987. godine u Bujanovcu, završila je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Leposaviću 2012. godine, od 2015. godine je zaposlena u Vojsci Srbije kao profesionalni vojnik, gde predstavlja 4. brigadu Kopnene vojske i 41. pešadijski bataljon. Aktivno se bavi trčanjem nešto više od godinu dana.

Slične vesti