fbpx

Noćni auto susret u Vranju

„Night Car Meet 2K19” naziv je ovogodišnjeg skupa ljubitelja tjuninga koji će se održati u subotu, 17. avgusta sa početkom u 15  časova na parkingu Sportske hale u Vranju.

Posetioci će, kao što je i uobičajeno na ovakvim skupovima moći da uživaju u izložbi i nastupima vozila neobičnog dizajna i mehaničkih prepravki i unapređenja, uz sjajan prateći šou-program, muziku i brojna takmičenja.

Oko 200 automobila iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine takmičiće se u nekoliko disciplina i to, paljenju guma, proklizavanju vozila, kar limbu, najbučnijem autu, držanju felni na vreme, najjačem ozvučenju, a prisustvovaće i sexy car wash-u.

Vranjanci će biti u prilici da pored savremenih automobila i old tajmera vide i modifikovane četvorotočkaše. Vlasnici najboljih automobila dobiće pehare, a svi učesnici zahvalnice.

Organiaztori skupa su Turistička organizacija Vranje i  Auto klub „Major team“. Inače, ovaj auto klub postoji od 2013. godine i broji oko dvadeset članova, među kojima su i žene, a kako kažu, poziv za  članstvo u njihov tim je stalno otvoren.

Slične vesti