fbpx

Nakit je u trendu ovog leta

Prateći protekle modne događaje, uočila sam da je u ovoj godini najpopularnije obući se jednostavno, a monotoniju razbiti najrazličitijim nakitom. Inspiraciju u odabiru nakita tražite na osnovu svog trenutnog raspoloženja, jer najbolje iznesemo ono u čemu se osećamo najbolje. Vraća se trend iz devedesetih, tako da slobodno potražite kutijice sa nakitom koje su nosile vaše mame i bake.

Glamurozni biseri, bili oni oko vrata ili ušiveni u garderobu, minđuše od sitnih bisera, bude prefinjenost samom pojavom i odišu elegancijom. Ako baš i niste za nešto svečanije, odlučite se za lance sa krupnijim karikama, upadljivije a opet tako jednostavne i moderne. Ovakav nakit uglavnom nose oni koji žele da simboliku lanaca (koja je uglavnom zarobljeništvo) ublaže I pretoče je u modni trend, nazvan „kontra-kultura“

Ove sezone preporučujemo i rese, u svim oblicima i na svim mestima gde vas mašta odnese. Rese su poželjne na cipelama, torbama, odeći ali i tako nakit. Duge i leprsave minđuse od resa nikako ne mogu biti promašaj za izlazak. Takođe i kićanke ili bilo koje druge velike minđuse, koje su vrlo često toliko duge da padaju i preko ramena. Već duže vreme ne silaze sa piste i važe za jedan od glavnih detalja u trendu. Jedino je bitno da se sa njima ne pretera, više komada resa, na razlicitim mestima, može izgledati natrpano i gubi smisao.

Prstenje je uvek bilo omiljeno u ženskom društvu. Kada je već tako, slobodno s njim možete preterivati. Više njih na jednoj ruci? Zašto da ne!? Bili oni masivni i u različitim bojama ili retro, prstenje će uvek isticati nežnost i samouverenost svake žene. Još bih dodala i lančiće oko članka ili takozvanu nanogicu koju je uvek lepo videti. Slaže se sa bilo kojom obućom koju ćete nositi ovog leta. Jedan od najženstvenijih modnih detalja koji nikada neće sići sa trona!

Drage dame, probudite svoju maštu i kreativnost ovog leta i sijajte sa svojim cirkonima na mestima gde vam oni najbolje pristaju!

Autor: Emilija Ristić

Slične vesti