fbpx

Na VI reviji ruskog filma u Vranju projekcija filma ,,Balkanska međa”

U organizaciji Svepravoslavnog centra ,,Prepodobni Justin Popović vranjski i ćelijski”  i ,,Justinove omladine” biće održana 6. po redu revija ruskog filma u Vranju.

Kao što smo do sada navikli da ovaj kulturni događaj bude odlično ispraćen i posećen, ovog puta posebnu pažnju privlači film ,,Balkanska međa” za koji su iz organizacije dobili posebnu dozvolu jednog od glavnih srpskih glumaca Miloša Bikovića. Biković je bez oklevanja dozvolio javnu projekciju filma u Vranju bez novčane naknade na kojoj je i sam trebao da prisustvuje, ali zbog snimanja neće biti u mogućnosti da dođe u naš grad.

Pored filma ,,Balkanska međa” čija je projekcija planirana za 25. septembar sa početkom u 19. časova, na reviji će biti projektovani još dva filma, i to: ,,Posle tebe”, drama iz 2016. godine režiserke Ane Matison koji će biti projektovan 26. septembra u 19 časova, i biografska drama ,,Dovlatov” iz 2018. godine režisera Alekseja Germana, koja je planirana za poslednji dan revije, tačnije 27. septembra u 19 časova.

Sve projekcije će biti održane u Domu Vojske u Vranju sa početkom u 19 časova, gde će ulaz, kao i svaki put do sada biti besplatan.

Najavu za film ,,Balkanska međa” možete pogledati na sledećem linku:

Najavu za film ,,Posle tebe” pogledajte na linku ispod:

Najava za film ,,Dovlatov”:

Slične vesti