fbpx

Na Laguninom konkursu nagrada i za Stevana Miloševića

Izdavačka kuća ,,Laguna” i ,,Delfi” knjižara iz Beograda raspisale su konkurs poezije i kratkih priča u decembru pod nazivom ,,Šarmiraj novu godinu“, gde je u zapečaćenim kutijama u svim Laguninim i Delfi knjižarama ubačeno čak hiljadu radova. Nakon što je četvoročlana komisija, koju čine pisac i voditelj Vanja Bulić, pesnik i muzičar Marko Šelić Marčelo, profesorka na Fakultetu savremenih umetnosti Jelena Blečić i Galeb Nikačević voditelj VICE-a i MTV-a, pročitala mnoštvo radova, doneli su odluku o pobednicima svake od filijala ovih kuća. Postoje ukupno 42 knjižare, te je ,,Alcatel” mobilnim telefonom nagrađeno četrdesetdvoje pisaca i pesnika od kojih je i Vranjanac Stevan Milošević.

,,Ispratio sam ovaj književni konkurs i odlučio da pošaljem svoju pesmu ,,Molitva monaha”, gde su me danas preko telefona obavestili da sam pobednik jedne od knjižara i da sam dobio mobilni telefon kao nagradu, što me je obradovalo, ali me više raduje to što su istaknuti pisci prepoznali moj rad od 1000 pristiglih, da bude pobednicki u jednoj od 42 knjižare”.

Dodela nagrada za pobednike je u utorak 29. januara u centrali izdavačke kuće ,,Laguna” u Beogradu.

Internet portal ,,Čaršija” je objavljivao više pesama autora Stevana Miloševića, kao i pesmu ,,Molitva monaha” koju možete pročitati OVDE.

Slične vesti