fbpx

Mud Factory nastupa na Arsenal festu u Kragujevcu

Vranjski metal bend ,,Mud Factory” nastupiće na jednom od najvećih festivala na Balkanu ,,Arsenal Fest”, koji će biti održan u Kragujevcu od 19. do 22. juna.

Festival će trajati četiri dana, imaće tri bine i 44 izvođača.

U razgovoru sa basistom Nemanjom Stankovićem saznali smo da su počastvovani time što su pozvani da svojim nastupom otvore ,,Arsenal fest 2019”.

,,Arsenal fest je jedinstven festival na našim prostorima, kao i Exit, te nam je jako drago što smo pozvani da nastupamo. Spremni smo za Kragujevac, tako da će publika moći da oseti istu onu energiju kroz naše pesme, koju mi osećamo samim učešćem na ovom festivalu”, kaže Nemanja.

Pored Vranjanaca koji otvaraju veče na ,,Garden Stage-u” (19. juna), nastupaće i bendovi: Majdan, Urban Instikt, Atomsko Sklonište, Lem Jem, Odgovor, Vesela Mašina i Alitor.

Na ,,Main Stage-u” nastupaju: Dead Joker, Pero Defformero i Testament.

Na ,,Explosive Dj Stage-u” nastupaju: Tzanema b2b Bo-Yan, Shoowmadisco b2b Srećko Divić, Marco White b22 Dgnrk, i Mark Anderson b2b Goranche.

Proram svih dana festivala možete pogledati OVDE.

Podsetićemo da je ,,Mud Factory” snimio svoj prvi album, te da se njegova promocija s ushićenjem čeka nakon profesionalnog masteringa koji će raditi jedan od najpoznatijih producenata metal muzike iz Švedske Fredrik Nördstrom u studiju ,,Fredman”.

Slične vesti