fbpx

Monodramu „Moji ljubavni jadi“ publika nagradila gromoglasnim aplauzom

,,Publika je velikim aplauzom pokazala da joj se predstava dopala, a moje zadovoljstvo je preveliko, ne mogu rečima da opišem koliko sam sada „kao u oblacima”. Prvi utisci su fenomenalni, rekla je glumica Žetica Dejanović za Čaršiju, nakon premijere monodrame „Moji ljubavni jadi“, kojom je obeležila dvadeset godina profesionalnog rada u Pozorištu „Bora Stanković“.

Moji ljubavni jadi: Foto: J. Ristić

Velika mi je čast što su svi iz kolektiva došli da podrže moj jubilej. Videla sam ih među publikom, ozarenih lica. Bez njih, ja ne bih trajala ovoliko godina, zajedno sa kolegama koračala sam sve ovo vreme i došla dovde gde sam sada”, ističe Dejanovićeva.

Čak i onda kada je u pitanju monodrama, dodaje, ovaj posao je kolektivni rad.
„Zato ja i uživam u onome što radim, jer sam okružena ljudima koji vole isti posao, pa se dopunjujemo i trajemo svi godinama, naravno, za publiku”, rekla je glumica.

Moji ljubavni jadi: Foto: J. Ristić

Po završetku predstave, publika je bila na nogama i aplauzom i ovacijama nagradila glumicu i sve koji su učestvovali u radu na ovom komadu.

Predstavu je, po motivima knjige „Beleške jednog neženje“ Aleksandra Stojadinovića, režirao glumac i reditelj Ivan Tomašević – Žuća.

Priča govori o ženi koja traži muža godinama bezuspešno, a sa druge strane ima prijateljicu koja se četiri puta udaje i svaki put srećno.

J.R.

Slične vesti