fbpx

Moguće konkurisati elektronskim putem za upis u Predškolsku ustanovu

U Vranju će biti raspisan Konkurs za upis u PU ,,Naše dete” od 4. do 15. maja 2020. godine. Zainteresovani roditelji za upis za radnu 2020/21. godinu mogu u pomenutom periodu da podnesu zahtev za upis elektronskim putem. Elektronski upis se može obaviti oreko Portala E-uprava/usluge E-vrtić, saopštili su iz Predškolske ustanove u Vranju.

Potrebno je da roditelji popune obrazac Prijava za upis. Ustanova, uz saglasnot roditelja, ima mogućnost da pribavi izvod iz matične knjige rođenih, službenim putem, kao i dokumentaciju o radnom statusu roditelja.

Ukoliko postoji neka specifičnost u statusu deteta, odnosno roditelja (deca sa potrebom za dodatnon podrškom, samohrani roditelj ili porodica koja koristi neki oblik socijalne pomoći, roditelji nisu državljani Republije Srbije), potrebno je da svu dodatnu dokumentaciju za upis roditelji dopube i pošalju na mejl: vranje.nasedete@gmail.com

Roditelji koji nisu u mogućnosti da prijave dete elektronskim putem, moći će to da urade u prostorijama Komisije za upis Predškolske ustanove ,,Naše dete” nakon završetka vanrednog stanja. Detaljnije o svemu će biti naknadno obavešteni.

Informacije o upisu i dostavljanju dodatne dokumentacije možete saznati na mejl: vranje.nasedete@gmail.com.

O proceduri, potrebnoj dokumentaciji i detaljima upisa, roditelji će biti blagovremeno obavešteni putem sajta Ustanove www.nasedetevr.rs. Pored toga postoji i fejsbuk stranica Vremena radosti, kao i putem medija, saopštava PU ,,Naše dete”.

Slične vesti