fbpx

Miljana Stanojković iz Vranja svoj talenat krije u rukama

Danas je ponedeljak, dan za kreativnost.

Ovog ponedeljka za vas smo izdvojili našu Vranjanku koja fenomenalno ume da barata četkicama, ali i četkicama. Ostanite da vidite o čemu se radi…

Miljana Stanojković je rođena 21.6.1992. godine u Vranju, gde je završila osnovnu i srednju školu. Nakon toga, upisala je ekonomski fakultet i danas može da se pohvali diplomom tog fakulteta.

Za vreme studiranja, Miljana je svoju strast prepoznala u nečemu potpuno drugačijem od svog fakulteta, a to je šminkanje, te joj je danas sedma godina kako se bavi tim poslom. Što je, naravno, nije omelo da fakultet završi do kraja, jer se vodi parolom: sve se može kad se hoće.

Miljana se nedavno preselila u Beograd, gde je nastavila da se bavi poslom koji voli, šminkanjem. A mi smo tokom vanrednog stanja, kada je i nastao najveći broj prikazanih radova, primetili da, pored toga što sjajno barata četkicama i paletama za šminku, Miljana sjajno barata i olovkom, četkicama i temperama.

Ko se malo bolje zagleda u njene radove, prepoznaće u njima dušu.

*Ukoliko si baš ti jedan od onih koji imaju šta da pokažu, ili poznaješ nekoga ko je takav, svoje radove nam šaljite na mejl carsija.redakcija@gmail.com.

Slične vesti