fbpx

Milan Stamenković – snimanje holivudskog filma i emisije ,,Dosije”

Želeli bismo da vam predstavimo našeg mladog Vranjanca, Milana Stamenkovića, koji se zbog fakulteta i studentskog života preselio u Beograd, ali su ga okolnosti odvele na neku skroz drugu strane. Nije to što mislie, ne radi se o drogi i alkoholu. Baš suprotno!

Naime, Milan je bio dubler u jednom holivudskom filmu, o čemu još ne može da priča, jer film još uvek nije izašao, a za tom ulogom, sasvim prirodno, krenule su da se nižu i ostale.

Danas smo ovde kako bismo sa njim porazgovarali o njegovom poslednjem završenom snimanju za emisiju Dosije, s obzirom da je Milan bio jedna od glavnih uloga u toj epizodi.

Predstavi nam se ukratko.

Zovem se Milan Stamenković. Rođen sam i odrastao u Vranju. Studiram IT u Beogradu. Jako mi je teško da ukratko opišem sebe, zbog samog opsega mojih interesovanja. Držaću se najbitnijih stvari za ovaj intervju, bavim se glumom, dizajnom i modelingom.

Kako si otkrio svoju strast prema glumi? Kada i kako se to dogodilo?

Desilo se sasvim slučajno početkom ove godine, verovali ili ne, u gradskom prevozu. Gde sam i dobio ponudu od strane jednog od naših glumaca da učestvujem u snimanju holivudskog filma, kao dubler. To mi je bio i prvi susret sa filmskim setom, snimanjem i svime što ide uz to. Nezaboravno iskustvo, koje mi je otvorilo mnoga vrata i mnogobrojne prilike za dalji napredak u svetu glume.


Kako je došlo do saradnje između tebe i emisije Dosije?

Opet, sasvim slučajno, dobio sam poziv svog agenta koji je kontaktiran od strane producenata Dosije-a. Dobio sam ponudu za snimanje Dosije-a, na osnovu preporuka drugih producenata sa kojima sam sarađivao i zbog toga što sam, da citiram producenta Pavla, “Filmičan”.


Kako ti se čini to iskustvo sa njima?

Nije bilo prenaglašenih osećanja u vezi snimanja, radio sam u isto vreme na više projekata i nisam stigao da na pravi način uživam u snimanju. Ali mi je, svakako, puno značilo celokupno iskustvo, meni kao glumcu početniku. Najviše zbog specifičnih scena, nesvakidašnjih setova… 

Jesi li zadovoljan kako je na kraju sve to ispalo?

Da budem iskren, nisam gledao završni proizvod, tj 4. epizodu emisije Pink Panter. Znam da mnogima to zvuči čudno, ali moj stav prema tome je “Ako je moj deo posla završen, to više nije moja stvar”. Tako da mišljenje o epizodi prepuštam gledaocima.

Čime planiraš da se baviš u budućnosti?

Moj dugoročni plan je da se profesionalno bavim glumom, to mogu da kažem sa sigurnošću na osnovu ponuda koje dobijam i jako sam zadovoljan za sada. Takođe, moja dva partnera i ja smo u procesu osnivanja novog brenda alternativne odeće pod nazivom ” i. ” iliti “Ja”. Reč je o nečem sasvim novom, čega nema na našem tržištu. Imamo sjajne marketing stručnjake, tako da će mladi u Srbiji biti u toku sa svim novostima vezanim za ovaj brend.

Šta bi imao da poručiš mladim ljudima?

Nije mi baš prijatno da dajem savete, jer sam i sam u procesu pronalaženja sebe. Ono što, sa sigurnošću, mogu da kažem je da se isplati biti svoj, bez obzira na komentare okoline, pozitivne ili negativne. Pokušajte da realizujete sebe i svoje ideje. 

Milan je neko ko osluškuje svoje želje i zasigurno prati svoje snove. Želimo mu puno uspeha i karijeru bogatu raznovrnsim iskustvima, do nekog slećeg druženja.

Da li si i ti spreman/na da sanjaš velike stvari i pretvoriš ih u svoju realnost?

Intervju radila: Miljana Pešić

Slične vesti