fbpx

Matija Bećković na otvaranju Književne kolonije u Vranju

Narodni univerzitet Vranje je i ove godine organizovao višednevnu manifestaciju Književna kolonija.

Književna kolonija biće otvorena u četvrtak 5. decembra, a otvoriće je srpski pisac i akademik Matija Bećković.

Književno veče će se održatk u velikoj sali Doma vojske u 19 časova.

U petak 6. decembra, u prepodnevnim satima će biti održana interaktivna radionica sa učenicima osnovnih škola, uzrasta od prvog do četvrtog razreda. Radionicu će održati književnik Nedeljko Popadić u Maloj sali Galerije Narodnog univerziteta.

Istog dana, u petak 6. decembra od 19 časova u Svečanoj sali Gimnazije biće održano književno veče sa književnikom Nedeljkom Popadićem.

Književnik Branislav Janković će književno veče održati u subotu 7. decembra u Svečanoj sali Gimnazije.

Književnik za decu i aforističar Bojan Ljubenović će održatk književno veče četvrtog dana kolonije u Svečanoj sali Gimnazije.

Istog dana će Bojan Ljubenović u prepodnevnim satima održati i interaktivnu radionocu sa učenicima starijih razreda osnovnih škola, u Maloj sali Galerije Narodnog univerziteta.

Zoran Bognar, književnik, književni kritičar i antologičar će se, takođe, pridrižiti na ovogodišnjoj Književnoj koloniji i književno veče održati u utorak 10. decembra u 19 časova u Svečanoj sali Gimnazije.

U sredu 11. decembra, poslednjeg dana Kolonije, Zoran Bognar će održati interaktivnu radionicu od 10 do 12 sati sa učenicima srednjih škola u Maloj sali Galerije Narodnog univerziteta.

Slične vesti