fbpx

Knjiga Miljane Pešić prvi put na 64. Medjunarodnom Sajmu knjiga u Beogradu

Miljana Pešić, mlada Vranjanka, je ove godine u svojoj dvadeset drugoj godini u mesecu maju sa izdavačkom kućom Nova poetika izdala svoj prvi roman pod nazivom ,,Pobedi me”.

Miljana je ispričala priču o mladoj Veri kojoj bude ustanovljen karcinom debelog creva. Kroz svoj roman nam je objasnila kako izgleda borba tako mlade osobe sa tako ozbiljnom bolešću.
Roman je posvetila svojoj nani.pobedi me knjiga, miljana pesic

Prva promocija romana se održala u Vranju, u lokalnom kafiću ,,Bard”, i kako izvor prenosi, bila je posećena porpiličnim brojem ljudi. Drugu promociju, nešto malo kasnije, Miljana je održala u Beogradu sa svojim izdavačima i utisci su, takodje, sjajni. Ono na šta mi želimo da stavimo akcenat jeste 64. Medjunarodni Sajam knjiga u Beogradu.

Miljana i njen roman ,,Pobedi me” su se ove godine našli na Sajmu knjiga, na štandu njene izdavačke kuće Nove poetike. Kako nam izvori prenose, knjiga je probrala dosta simpatija od strane čitalaca i naišla na veliki uspeh, s obzirom da je Miljana neko ko dolazi iz malog grada sa tek prvim romanom i još uvek je nepoznata tom javnom svetu.

Razgovarali smo malo i sa njom na temu Sajma. Priznala je kako je oduvek znala sa rečima, ali ovog puta nema dovoljno dobru reč da opiše svoja osećanja. Sajam je nešto o čemu već dugo mašta i priseća se kako je prošle godine u ovo vreme mislila da je on nešto daleko i teško dostižno. Nije ni slutila da će samo godinu dana kasnije i sama biti učesnica Sajma, i to kao autorka romana. Poručuje nam da uvek verujemo svom instiktu i da nikada ne odustanemo posle prvog pada. Vera je sve.

Pored Sajma knjiga u Beogradu, Miljaninu knjigu možete naći i u Vulkanovim i Delfi knjižarama, kao i u Službenom glasniku u Vranju. Ukoliko neko želi potpisan roman, a nije u mogućnosti da poseti Sajam knjiga, možete ga naručiti kod Miljane na njenom instagram ili facebook profilu. Do kraja nedelje važi sajamski popust.

Slične vesti