fbpx

KMF Vranje u subotu igra za opstanak u ligi

Znamo šta nas čeka u subotu. U igri ostajemo jedino ako pobedimo Beograđane. Onda idemo u baraž i igramo za opstanak u Prvoj ligi, rekao je danas na konferenciji za novinare predsednik KMF Vranje Ivan Stanković, pred subotnju utakmicu poslednjeg 22. kola Prve futsal lige Srbije, koju će Vranjanci odigrati kao domaćini sa Fonom iz Beograda.

„Igraćemo oslabljeni, ima povređenih, a igrač Miloš Trajković je suspendovan. Ovom prilikom pozivam publiku kako bi se stvorila dobra atmosfera na tribinama, da nas podrži i bude vetar u leđa našim igračima“, rekao je Stanković.

Član Upravnog odbora kluba Dalibor Stojmenović, kazao je „da će momci koji izađu na teren dati svoj maksimum jer su svesni značaja opstanka u ligi.“

„Što se tiče igračkog kadra jesmo oslabljeni, ali će svako ko izađe na teren dati sve od sebe da dobijemo ovu utakmicu“, rekao je Stojmenović.

Kapiten KMF Vranje Davor Tasić, dodao je da „nema predaje, iako je situacija loša kada je u pitanju igrački kadar, svi priželjkuju pobedu koja se mora ostvariti“.

Utakmica između KMF Vranje i KMF Fon odigraće se u subotu 27. aprila u 19 časova u Sportskoj hali u Vranju.

J.R.

Slične vesti