fbpx

KMF Vinter Sport 2:1 KMF VRANJE

KMF Vranje u utakmici protiv domaćina KMF Vinter Sport iz Niša postigao je jedan go, dok je domaćin bio snalažljiviji i utakmica je završena rezultatom 2:1 za domaćina.

,,Valjda smo navikli ljubitelje futsala da kada igraju ove dve ekipe, bilo u Vranju ili Nišu, to bude ,,meč na jednu loptu”, ako se setimo drugoligaškog meča u Vranju kada je bilo 0:0 ili ovog večerašnjeg gde je domaćin pobedio 2:1, onda s pravom možemo reći da je srećniji i snalažljiviji pobedio, jer da je bilo i 1:2 bilo bi potpuno zasluženo” navode iz kluba na fejsbuk strani KMF Vranja.

Iz KMF Vranje poručuju da će se okrenuti utakmici koja sledi za nedelju dana, tačnije u subotu u 18 časova, gde će kao domaćini dočekati ekipu iz Ivanjice, ekipu koja je direktan konkurent za Playout.

,,Na utakmicu koja sledi gledamo kao na potpunu mobilizaciju, slobodno možemo reći da je to utakmica sezone u kojoj eventualnom pobedom ulazimo u poslednja dva kola nakon reprezentativne pauze gde ćemo pokušati da izborimo dve baraž utakmice za opstanak u društvo najboljih” najavljuju iz kluba.

Slične vesti