fbpx

Subotnji klekni SHOP

Progurah se nekako do sledeće tezge. Tepisi stigli direktno iz NjemačkU. U svim bojama, da biraš. Zavese, mušeme…

Autor: Jovana Cvetković

Proleće je i jedva čekamo letnji period da odemo na neki odmor. Svi bismo opet da se brčkamo u GrčkU i “pogađamo” sa prodavcima na plaži oko modernih naočara ili fešnblogerske torbe. Kako onda ulepšati sebi dan? Za ženu je verovatno najbolja solucija  da ode u šoping. Ali šta ako si žena sa hiljadarkom u novčaniku? Hmm da, to će ići malo teže. Sledeća misao beše mi da odem kod frizera, ali brzo odustah, jer zaaaaaboga ova frizura mi se totalno uklapa uz personaliti.

Bilo je tu još nekoliko ideja, ali od svake bih odustala u roku od dva minuta. U međuvremenu me drugarica pozvala da odem s njom do pijace, da nešto na brzinu kupi.

I mi tamo, kad ono, međutim…Vašar, Diznilend. Ako nema ovde, onda to ni ne postoji. Kad bih krenula da nabrajam šta sve u subotu ovde može da se vidi, otišla bih u nedogled. Ali svakako ne mogu da ne pomenem za početak snajke koje se nisu videle “evo ima već 3 nedelje” pa onako lepo stale na sred prolaza da “polafe”. Tu padne “celivka” prvo, a onda pitanja “Kude si mori, stavljaste li kupus? Nemaše te da se javiš…”

Progurah se nekako do sledeće tezge. Tepisi stigli direktno iz NjemačkU. U svim bojama, da biraš. Zavese, mušeme…
Idemo dalje. Da li ste ikada pomislili da mozete da odete na pijacu i da se vratite sa novom frizurom? Nisam ni ja, ali ovo je Vranje, može sve, sve će si bude. Dakle, 300 dindži i nova kosa. Može gospođa prodavačica i da ti je uredi tu na licu mesta. Gde ćeš bolje?

No, svakako najveća fascinacija beše mi kad videh tezgu sa patikama i u celoj toj priči monitor! Kako, odakle? Kaže lik brze patike, za trčanje, pa kontam obuješ ih i onda samo zgrabiš monitor i bežiš.
Dalje ide, dalje ide… fiksni telefoni, džojstici za soni, nastavak za usisivač. Sve na jednom mestu! Pa ljudi moji, ovo je genijalno. Po modelu, za nekog sve, za svakog ponešto.

Tu je naravno i super secko, najbolji prijatelj svih pravih domaćica, nezaobilazni i neprevaziđeni!
I još mnogo, mnogo toga…

Zato, ako želite da subotu prepodne učinite sebi zabavnom, a da se pritom ne borite za mesto u nekom od naših predivnih kafića, donji pijac je pravo mesto za vas! Prošetajte, vidite, sigurno ćete nešto i da kupite. Dršku za metlu, 5 para čarapa za 200 dinara ili ljubičastog jednoroga, izbor je vaš! Srećno!

Slične vesti