fbpx

Kapiten odbojkaškog kluba Vranje – Nikola Mladenović

Odbojka je moj život.

Čaršija: Kako je sve počelo i zašto baš odbojka?

Nikola: Počelo je sve spontano na ulici gde me je uočio nastavnik fizičkog vaspitanja a ujedno i trener Slađan Radenković. Pozvao me je da dođem na trening u školi i vidim kako to izgleda. Jako mi se dopalo i ubrzo sam počeo da treniram u gradskom odbojkaškom klubu Vranje.

Čaršija: Da li pratiš i voliš još neki sport pored odbojke ?

Nikola: Volim u slobodno vreme da odgledam fudbal ili košarku i da ih odigram ponekad iz čiste zabave. Probao sam i ostale sportove ali su mi vrlo brzo postajali dosadni. U odbojci sam se pronašao relativno brzo i super mi je išlo.KAPITEN ODBOJKAŠKOG KLUBA VRANJE – NIKOLA MLADENOVIĆ

Čaršija: Da li imaš nekog posebnog igrača koji ti je idol ?

Nikola: Sam sebi sam idol – kaže kroz smeh.

Čaršija: Kako si došao do kapitenske trake gradskog odbojkaškog kluba ?

Nikola: Do kapitenske trake sam došao napornim svakodnevnim treniranjem i zalaganjem. Naravno, trener je taj koji odlučuje o tome i koji je merodavan. Hvala mu na ukazanom poverenju.

Čaršija: S tvoje strane, da li je godina bila uspešna iako se niste plasirali u viši rang ?

Nikola: Po meni, godina je bila uspešna jer nismo imali ambicije za ulazak u viši rang a bili smo blizu. Tokom celog prvenstva su nas mučile povrede, izgubili smo 3-4 utakmice baš iz razloga što nismo bili u kompletnom sastavu.

Čaršija: Da li imaš neke želje za predstojeću sezonu, možda neko pojačanje i da li možemo da očekujemo ulazak u Prvu ligu Srbije ?

Nikola: Imamo dobru hemiju u timu, lepo se slažemo kao ekipa. Biće verovatno dovođenja novih igrača ali to ostavljamo upravi. Što se mene tiče, svakako kao ekipa imamo ambicije za viši rang sledeće sezone. Mislim i da je to i realan cilj jer smo ove godine upoznali većinu tih ekipa i znaćemo gde da ih napadnemo i od čega da se branimo.

Slične vesti