fbpx

Kanadski glumac, Kijanu Rivs, daje lekciju o životu: Život je vredan!

– Drugim ljudima je potrebno da budu srećni da bi živeli, meni nije.

Ljudi me znaju, ali ne znaju moju priču. U trećoj godini sam gledao kako mi otac odlazi. Išao sam u četiri različite škole i borio se s disleksijom, zbog čega mi je školovanje bilo teže nego većini. Na kraju sam napustio srednju školu bez diplome.

U 23. godini moj najbliži prijatelj River Finiks je umro od prekomerne doze.
Godine 1998. upoznao sam Dženifer Sim. Odmah smo se zaljubili i do 1999. godine, Dženifer je bila trudna, nosila je našu ćerku. Na žalost posle osam meseci naše dete je rođeno mrtvo. Bili smo očajni zbog njene smrti i zbog toga smo vremenom raskinuli vezu.

Dženifer je 18 meseci kasnije poginula u saobraćajnoj nesreći. Od tada izbegavam ozbiljne veze i decu.

Moja mlađa sestra je imala leukemiju. Danas je izlečena i ja sam donirao 70 odsto zarade od filma “Matriks” bolnicama koje leče leukemiju.

Ja sam jedna od retkih holivudskih zvezda bez vile. Nemam telohranitelje i ne nosim fensi odeću. I pored toga što sam težak 100 miliona dolara, i dalje se vozim metroom i to volim!

Na kraju, mislim da ćemo se svi složiti da čak i u tragediji izuzetne osobe mogu da uspeju. Bez obzira šta se dešava u vašem životu, moćićete to da prevaziđete! Život je vredan! – izjavio je jednom prilikom kanadaski glumac, Kijanu Rivs.

Slične vesti