fbpx

Kada je ljubav prava, 8000 km te ne sprečavaju da napraviš romantičnu večeru sa voljenom osobom. Dvoje Vranjanaca je to i dokazalo

Često slušamo priče o tome da ljubav pobeđuje sve i da su kilometri samo broj. Toliko često da su postale kliše. Međutim, u moru onih koji samo pričaju o tome, postoje i oni ljudi koji svojim načinom življenja i postupcima to i dokazuju.

Tea i Vukašin Bogdanović, naši sugrađani, odnedavno su u braku. Međutim, trenutna razdaljina između njih je 8000 kilometara. Dok je Vukašin u Vranju, Tea je u Kanadi. To Vukašina nije sprečilo da je za njen rođendan izvede na romantičnu večeru.

8000 km između nas i ne predstavlja baš neki problem da Bogdanović Vukašin ne izvede ženu na rođendansku večeru. (I pokloni joj neki cvet) – napisala je Tea na svom facebook profilu uz adekvatne smajliće.

O sreći i ljubavi između njih ne moramo da pišemo, jer se ona vidi u njihovim osmesima i očima. Primer su kako izgleda jedna prava i iskrena ljubav.

Tei želimo srećan rođendan, sa malim zakašnjenjem, a oboma brak pun osmeha i ljubavi (u šta, nakon priloženog, i ne sumnjamo) i da sva sledeća slavlja provedu sa minimalnim rastojanjem.

Slične vesti