fbpx

Jedne svilene trepavice na poklon i 50% popusta na šminku za sve maturantkinje

Humanosti nikada ne može biti previše.

Nakon članka o trima šminkerkama koje žele da besplatnim šminkanjem usreće po jednu maturantkinju, javila nam se devojka koja, takođe, želi da pokloni nešto, i uz popust olakša i ulepša devojčicama mature. Vidite o kome je reč.

Ćao, moje ime je Miljana. Imam 21 godinu i student sam ekonimije. Bavim se nadogradnjom svilenih trepavica i drugih kozmetičkih usluga malo duže od 2 godine. Volela bih da obradujem i ulepšam maturantkinju svilenim trepavicama, posle svega što nas je snašlo povodom pandemije COVID 19. Kako sam pomogla većem broju ljudi tokom pandemije besplatnim maskama koje sam sama ručno šila, tako želim i sada da pomognem maturantkinjama. Sve usluge u mom salonu za maturantkinje su 50% snižene. Nadam se da ću uspeti da usrećim drage maturantkinje. – rekla je Miljana za naš portal.

Javite se Miljani na njen instagram profil butik_llepote, a ona će odlučiti kome će pokloniti besplatne svilene trepavice.

Kasnije ćemo sve radove objaviti na našem portalu.

*Ukoliko biste želeli da nekome nešto poklonite ili donirate, javite nam se na mejl carsija.redakcija@gmail.com ili u dm na instagram profil carsijars.

Slične vesti