fbpx

,,Jedna karijera u 50 slika” – izložba fotografija u okviru dodele novinarskog priznanja ,,Slađana Veljković”

,,Jedna karijera u 50 slika” je naziv izložbe fotografija koja će biti priređena 8. jula u okviru dodele novinarskog priznanja ,,Slađana Veljković”.

Centar za medijsku transparantnest i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, koji je organizator ove izložbe, apeluje ne sve prijatelje poznanike i kolege koji u svojim privatnim arhivama poseduju fotografije koje ilustruju situacije sa terena ili iz novinatske redakcije, na kojima je Slađana Veljković da ih ustupe radi obrade za potrebe izložbe.

,,Fotografije možete poslati putem mejla: udruzenjecmtdo@gmail.com ili Facebook stranice ovog udruženja Istovremeno koristimo priliku, da se zahvalimo brojnim novinarima koji su poslali svoje radove na konkurs i podsetimo one koji to nisu da mogu to uraditi na konkursu do 15 juna, kada će žiri razmotriti prijave u svim kategorijama’‘ – kaže Jelena Stojković predsednica Upravnog odbora udruženja CMTDO.

Izložbu fotografija “Jedna karijera u 50 slika”, finansijski je podržao grad Vranje na Konkursu za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture. Ovogodišnji sponzor novčanog dela priznanja “Slađana Veljković” je vranjski BAT.Izložba, kao i dodela priznanja planirani su 8. jula sa početkom u 18 sati u Galeriji Narodnog univerziteta.

Slične vesti