fbpx

Humanitarna uskršnja izložba za pomoć Anji Stojmenović

Članovi radionice „Craft Club“ u Vranju, organizovaće u petak 26. aprila humanitarnu uskršnju izložbu na platou ispred nove fontane, kod kafića Robne kuće, a deo novca od prodaje biće uplaćen na račun male Anje Stojmenović iz Žbevca koja boluje od mijeloidne leukemije.

Dragi prijatelji, prolaznici, učitelji, nastavnici, roditelji i svi ostali, na izložbi koju organizujemo, moći ćete da pogledate unikatne radove dece, predmete koje su stvorile dečje vredne ruke. Deo novčanih sredstava od prodaje biće uplaćen na račun Anje Stojmenović iz Žbevca, hrabroj devojčici koja prkosi opakoj bolesti, a deo ćemo iskoristiti za obnovu repromaterijala za nastavak ovakvih aktivnosti“, kažu organizatori.

Ovom prilikom, pozivaju sve na ovaj, kako kažu, veliki dan da učine veliko delo.
Pružite podršku članovima Craft Cluba za njihov dalji trud i dalji rad, i pomozimo Anji u teškoj borbi. Budimo veliki ljudi, na ovaj veliki dan“, poručuju organizatori.

Devetogodišnja Anja Stojmenović iz Žbevca u blizini Bujanovca, od marta prošle godine bori se sa opakom mijeloidnom leukomijom. Neophodna joj je pomoć jer su joj u kontinuitetu potrebni skupi lekovi za terapije. Njena porodica je u teškoj materijalnoj situaciji, roditelji nisu u radnom odnosu i jedini prihod im je socijalna pomoć.

Anja pohađa školu „Dragomir Trajković“ u selu Žbevac, i treći je razred. Ima starijeg brata Martina (12) i sestru Tamaru (7).
Anji i njenoj porodici možete pomoći uplatom na račune:

Miloš Stojmenović, banka Intesa:

160-5400101694786-84 (dinarski račun)

RS35-160-5430201027872-02 (devizni račun).

J.R.

Slične vesti