fbpx

Gimnazijalci prvi na međuokružnom takmičenju u odbojci

Tim Gimnazije ,,Bora  Stanković” u Vranju osvojio je prvo mesto na međuokružnom takmičenju u odbojci koje je održano u Pirotu, i time se plasirao za državno prvenstvo.

Prvu utakmicu u taj brejku dobila je Gimnazija protiv Ekonomske škole u Leskovcu 2:1, u drugoj su gimnazijalci takođe pobedili u taj brejku 2:1, i time ostvarili pobedu.

,,To je ekipa sjajnih momaka na koju smo svi ponosni, a meni kao treneru i predmetnom profesoru pripala mi je čast da ih pripremam, i prenesem pozitivnu energiju i budem njihov vođa na putu do pobede”, kaže profesor Aleksandar  Stanojković.

Prema rečima direktorke Gimnazije Suzane Mišić Stanković, među jakom konkurencijom srednjih škola, Vranjanci su se pokazali kao najbolji.

,,Ovo su pravi gimnazijalci, koji pokazuju kako se igra na terenu, dosledni i uporni da istraju i ostvare pobedu. Njihov takmičarski duh, spremnost i rad su primer uigranog tima kojeg vodi sjajan profesor Aleksandar Stanojković”, ističe Mišić Stanković.

Sastav ekipe: Spirić Aleksa, Kostić Miomir, Jovanović Veljko, Veličković Vukota, Jovčić Bogdan, Cvetković Stefan, Dimovski Marko, Janjić Luka, Savić Nikola, Stevanović Vasilije, Cvetković Pavle, Stanojković Predrag i Trajkov Nikola.

J.R.

Slične vesti