fbpx

Gimnazija organizovala prevoz do Leskovca za učenike koji polažu prijemni za IT odeljenje

Gimnazija „Bora Stanković“ u Vranju organizovala je besplatan prevoz do Leskovca za učenike koji polažu prijemni ispit iz matematike za specijalizovano IT odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku.

„Kako je punkt za polaganje prijemnog u Leskovcu, molimo vas da poštujete satnicu polaska i mesto okupljanja. S obzirom na to da ima kandidata iz Vladičinog Hana i Surdulice, a radi lakšeg organizovanja polazak za sve učenike i profesore je u nedelju 2. juna u 7.30 časova ispred Gradske crkve za učenike sa teritorije Vranja. Dok je za učenike sa teritorije Vladičinog Hana i Surdulice planiran polazak u 8.10 časova sa autobuske stanice u Vladičinom Hanu“, kaže direktorka škole Suzana Mišić Stanković.

Prijavljeni kandidati su dužni da sa sobom ponesu đačku knjižicu sa fotografijom, flašicu vode i pribor za rad – lenjir, trougao, uglomer, šestar, olovku hemijsku, olovku grafitnu, gumicu i kalkulator sa osnovnim računskim operacijama (svi drugi kalkulatori nisu dozvoljeni za korišćenje).

Ne može se koristiti kalkulator na mobilnom telefonu. Mobilni telefoni su zabranjeni.

Pripremiti prazan papir overen pečatom škole (po dva po učeniku) ukoliko je potrebno za pomoćni rad. Taj papir se ne predaje.

Mole se učenici koji ne koriste organizovan prevoz da budu u 9.15 časova u leskovačkoj Gimnaziji.

J.R.

Slične vesti