fbpx

Evo kako nadoknaditi štetu ako Vam drvo ili ledenica oštete vozilo

Neke od zimskih neprijatnosti koje možemo doživeti, pored pada usled klizavog trotoara, jeste i oštećenje vozila usled težine snega i lomljenja grane sa snegom ili padom ledenice na Vaš automobil. Nesreća izazvana vremenskim nepogodama može naneti materijalnu štetu imovini koju posedujemo, ali istu možemo nadoknaditi, a evo i kako:

Pre svega, treba pozvati Komunalnu policiju na broj telefona 017/405-590 i JP Komrad na 017/421-811 koje je zaduženo za održavanje gradskog zelenila. Dežurna ekipa izlazi na teren i utvrđuje šta se desilo, sačinjava zapisnik o šteti, pri čemu sa tim zapisnikom oštećeno lice odlazi u JP Komrad u ulici Bore Stankovića 21, gde formiranoj komisiji, koja vrši dalju objavu zahteva i popunjava obrasce o pričinjenoj šteti i zahtev za nadoknadu iste, a sa kompletnom dokumentacijom se oštećeno lice upućuje u osiguravajuću kuću koja vrši procenu štete i nakon toga vrši nadoknadu.

Napomena: Ovo se odnosi samo na površine koje su u sistemu održavanja, a stablo koje je uzrokovalo štetu se nalazi na njima.

Slične vesti