fbpx

Ekipa mladih ljudi pomogla je devojci u invalidskim kolicima da dođe do vidikovca Banjska stena i vidi Taru ,,kao na dlanu”

– Društvo i ja smo bili na Tari. Uputili smo se do vidikovca Banjska stena i uživali u pogledu. Nakon nekog vremena pošto smo se slikali i odmorili krenuli smo nazad.

Kad smo stigli dole do puta naišao je momak sa devojkom u invalidskim kolicima i pitao nas je kakav je put do vidikovca. Rekli smo mu da je put jako loš, da je sav u kamenju i da neće moći kolicima do gore. Zahvalio se za informaciju i krenuo da razgleda stazu. 

Društvo i ja smo krenuli dalje i kroz 20 metara doneli jednoglasnu odluku da se vratimo nazad i pomognemo momku da “iznese” svoju devojku do Banjske stene. Uspeli smo, izašli smo do vidikovca a malo je reći da je devojka bila presrećna. Prvi put je ispred sebe imala Taru na dlanu.

Ova fotografija je nastala kada smo se ponovo vratili do puta a momak i devojka su nas zamolili da se slikamo kako bi im ovaj dan ostao kao jedna velika uspomena – objavila je fb stranica Mutrolije sa tvitera na svom profilu.

Slične vesti