fbpx

Devetnaesta po redu Stihija u Vranju

Devetnaesti put se u Vranju organizuje poetsko veče pod nazivom Stihija. Prva ovogodišnja Stihija organizuje se u četvrtak, 24. februara sa početkom u 18h. Organizatori ovog događaja goste drže u tajnosti i ostavljaju nas u iščekivanju i uzbuđenju.

Kako govori organizator ove večeri Nemanja Stojković Bleki, jedan od gostiju biće pesnikinja koju mladi vrlo rado čitaju, a i pesnik koji je već održao radionicu na temu poezije u Vranju.

Potrudili smo se da dovedemo jednu mladu pesnikinju, za koju su deca na radionici koju sam održao, rekli da je rado čitaju. Ona će sa sobom dovesti kolege glumce koji će nam govoriti svoje i stihove omiljenih pesnika. Dolazi nam i pesnik koji je jednom prilikom držao radionicu u Vranju. Imena ne objavljujemo, jer je to nekako postala tradicija. Uvek je zanimljivo kada ne znate šta da očekujete, a ipak dođete iz radoznalosti, jer je do sada uvek bilo  pozitivno iznenađenje. Biće naravno i poznatih lica Stihije, kao i Vranjanaca koje nikada nismo čuli ili nisu bili odavno. Sve u svemu, očekujemo još jedno druženje sa kvalitetnim sadržajem u omiljenoj nam atmosferi kafića The Riff. – kaže Nemanja za portal Čaršija

Slične vesti