fbpx

Delta biznis inkubator u Vranju – Vreme je sad!

Delta Holding otvara svoja vrata timovima koji zele da razvijaju svoj startap iz oblasti u kojima Delta posluje: nekretnine, logistika, distribucija i poljoprivreda. Delta nudi svoje najvrednije resurse: ljude, njihovo znanje, kontakte, edukaciju, biznis konsultanta.

Preduzetništvo u Srbiji svakim danom sve više dobija na značaju jer je jako važno za domaću privredu i društvo. Promovisanje preduzetništva se ogleda u pružanju podrške startapima, pri čemu se doprinosi napretku zajednice.

Upravo jedan od najaktuelnijih programa kompanije Delta Holding jeste Delta Biznis Inkubator. Ovaj program pruža podršku u razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina.

Delta Biznis inkubator Vranje

Ovaj program je karakterističan po tome što je kompanija Delta odlučila da otvori vrata startap timovima i tim neophodne resurse za razvoj njihovog biznisa. Ono što Delta nudi jesu ljudski resursi, tj. mentore koji su eksperti u svojim oblastima, a koji će biti na raspolaganju da svoje iskustvo, znanje i kontakte prenesu novim preduzetnicima. Na raspolaganju je tu i biznis konsultant sa bogatim iskustvom za sobom u pokretanju startap kompanija. Pored svega navedenog, timovi će imati i edukacije o različitim poslovnim temama i idejama. Ovaj program je nastao kao ideja mladih lidera u čemu je učestvovala i Milica Dejković iz Vranja.

 

Startapovi predstavljaju poslovne poduhvate gde timovi tragaju za modelima po kojima će i njihove kompanije poslovati. Glavni cilj startapova jeste eksperimentisanje u poslovanju do mere najadekvatnijeg načina i modela poslovanja za njihovu firmu ili kompaniju koja najbolje beleži profit.

Startup

Program Delta Biznis Inkubator biće predstavljen u Vranju, u utorak 5. juna u Galeriji Narodnog muzeja (ul. 29.novembra bb) u 15h.

Zainteresovani timovi mogu da se prijave za učešće u programu do 15. juna isključivo na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs, gde mogu da se pronađu sve potrebne informacije o programu.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator imaju mogućnost da tokom tri meseca razvijaju i grade svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. 

Više informacija o programu biće dostupno na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.

Pored Vranja, predstavljanje programa održaće se još u:

  • Nišu: 6.jun, 17h, Deli;
  • Kragujevcu: 7.jun 15h KG Coworking;
  • Novom Sadu: 11.jun 17h, Poslovni inkubator;
  • Kikindi: 12. jun 15h, Mokrin house;
  • Kruševcu: 13. jun 15h, IT inkubator.

Slične vesti