fbpx

Dan Visoke škole i proslava 45 godina postojanja i rada

U Visokoj školi primenjenih strukovnih studija u Vranju, u petak je priređena svečanost povodom obeležavanja Dana škole i 45 godina postojanja ove obrazovne ustanove.

Direktorka škole Liljana Đorđević istakla je da već 45 godina generacije studenata, nastavnika i svih zaposlenih, ulažu svoje znanje, iskustvo, kreativnost, doprinoseći razvoju škole.

,,Jubilej je priznanje trajanja, ali istovremeno i obaveza da se osvrnemo i vrednujemo postignute rezultate i da na bazi njih iznova promišljamo kontinuitet kvaliteta. Ponosna sam na rezultate našeg zajedničkog kreiranja, mesta na kome se razvijaju znanja, unapređuju ljudski potencijali, rađaju nove ideje i ostvaruju uspesi. Studentima želim da krenu dalje i da svojim znanjem, idejama i ponašanjem postanu uspešni ljudi i uzor generacijama koje dolaze“, istakla je Đorđevićeva.

Zamenik gradonačelnika Vranja Nenad Antić, poželeo je studentima puno uspeha u školovanju i sticanju novih znanja, rekavši da je ,,obrazovanje kontinuiran proces, koji treba stalno da se nadograđuje i razvija”.

Na svečanosti su uručene zahvalnice zaslužnim pojedinicima, kao i diplome svršenim studentima.

U programu su nastupili učenici Gimnazije ,,Bora Stanković“.

J. Ristić

 

J.R.

Slične vesti