fbpx

Crtaš, pevaš, pišeš, slikaš? Nije važno koliko ti je godina, ovo obaveštenje je važno!

Dragi naši čitaoci i čitateljke, usled pristizanja velikog broja priča i pesama raznih vranjskih autora u naš inboks, portal Čaršija je došao na jednu sjajnu ideju!

Elem, naš cilj je da kreativcima našeg grada iz raznih oblasti pomognemo da njihov talenat ispliva na površinu i dođu do što većeg broja ljudi. A za tako nešto nam je potrebna i vaša pomoć!

Želeli bismo da zamolimo sve ljude koji slikaju, crtaju, pevaju, pišu, glume (dodajte još talenata slobodno) ili ukoliko poznajete i imate u svom okruženju nekog takvog, da nam svoje (njegove) radove šaljete na mejl carsija.redakcija@gmail.com, a mi ćemo jednom nedeljno objavljivati nekoga od vas. I tako dokle god budete hteli da delite svoju umetnost sa nama.

Ukoliko odaziv bude odgovarajući, jer se nadamo i verujemo u to da u Vranju živi veliki broj umetničkih duša, i očekujemo da nam se javite, objavljivanje vaših radova na naš portal će postati učestalije.

Hajde da u ovom vremenu površnosti, nezainteresovanosti, ludila podignemo kulturu i umetnost u našem gradu na jedan viši nivo. Da pokažemo da je Vranje grad Bore Stankovića, Bakije Bakića, Ljube Bandovića (iako rođen u Beranama, odrastao je u Vranju), Juga Radivojevića i mnogih drugih imena značajnih za kulturu i umetnost.

Slobodno nam šaljite mejlove, čekamo vas, da zajedno pravimo izložbu vaših radova!

Slične vesti