fbpx

Coca-Cola podrška i mladim Vranjancima

Coca-Cola od 15 – 17.10.2018. pruža šansu mladim Vranjancima da ,,nauče više, primene znanje i krenu dalje”.

Coca-Cola podrška mladima je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC Srbija, koji mladima u 15 gradova Srbije omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine, kako bi lakše došli do posla. 

Program se u 2018. godini realizuje u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i NALED-om u 15 opština: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru, Užicu, Čačku, Jagodini, Vranju, Kikindi, Šapcu, Zaječaru, Subotici, Kruševcu i Valjevu.

Program se sprovodi kroz trodnevne interaktivne radionice i polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje lične veštine i steknu praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom. Uz trodnevne radionice, deo programa se odvija i kroz digitalnu platformu, koja će putem on line predavanja, radionice i brojnu literaturu mladima omogućiti dodatnu edukaciju.

Svi mladi zainteresovani se mogu prijaviti preko Coca-cola sajta, gde će polaznici po završetku edukacije dobijaju sertifikat koji izdaje Coca-Cola HBC Srbija.

Slične vesti